Новини

Инвестиционен форум „Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания“.

16.02.2017 г.

Инвестиционен форум ще представи нови възможности за личните спестявания на хората

  • ·         „Имам спестявания и се чудя къде е най-сигурно и доходоносно да ги вложа.“
  • ·         „Искам да обезпеча бъдещето на детето си, но не знам дали доходът ми ще позволи.“
  • ·         „Нямам големи възможности, но искам да осигуря финансовата стабилност на семейството си и достойни старини за мен.“

            Често в разговор с познати обсъждаме как да увеличим доходите си и къде да вложим разумно спестяванията си. Лихвите по депозитите в българските банки са малко над или под 0,5%. Ако имаме спестени пари, които ще ни бъдат нужни в скоро време, вероятно е добре да ги държим в банка. Но ако имаме на депозит средства, които заделяме за пенсии, за образование на децата, както и дългосрочни спестявания на семейството, пропуснатите ползи ще бъдат огромни. Експерти съветват такива пари да бъдат насочени към модерни финансови инструменти, каквито се използват в развитите страни на запад. Сред тях са допълнителното пенсионно осигуряване, инвестиционните застраховки, взаимните фондове и др.

            В желанието си да представи тези все още недостатъчно разпознати сред клиентите възможности екипът на електронната медия ИНСМАРКЕТ организира свободна дискусия на тема: „Печели находчиво: нови хоризонти за личните спестявания“.

            Събитието ще се състои на 23 февруари 2017 г. в София, Бизнес център „Капитал форт“, зала „Ню Йорк сити“ (бул. „Цариградско шосе“ 90).

            В дискусията ще се включат доказани експерти, които ще предложат най-добрите финансови инструменти на пазара; представители на финансовата сфера; експерти от потребителските огранизации, представители на академичната общност.

            Форумът ще бъде открит от г-жа Карина Караиванова, председател на Комисията за финансов надзор. Анализ на финансовите пазари у нас и доколко са защитени спестяванията и инвестициите ще направи г-н Владимир Савов, член на КФН. Сред лекторите са г-жа Светла Несторова, председател на УС на Асоциацията на българските застрахователи и председател на УС и главен изпълнителен директор на ЗЕАД „Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп“ ЕАД ; г-н Владислав Русев, прокурист на ПОД „Алианц България“ АД; г-н Деян Василев, създател и изпълнителен директор на „Моите пари“ ООД.

            По време на форума ще бъде обявена класация на най-успешните фондове за доверително управление през последните 3 години.

            Институционална подкрепа са заявили Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Българската асоциация на личните финансови консултанти, Българска стопанска камара, Българска Фондова Борса.

           

            За кого е подходящо събитието:

  • За онези, които биха желали да се ориентират във възможните варианти за спестяване и инвестиране, предлагани в момента на нашия пазар;
  • За онези, които имат възможност и желание да заделят средства и по този начин да запазят финансовата си стабилност във времето;
  • За онези, които искат да обезпечат бъдещето си и това на своето семейство, а също така да си гарантират достойни старини;
  • За всички работещи в сферата на финансите – заповядайте, има какво още да научите.

 

            Участие:

            Участието във форума е напълно безплатно, с предварителна регистрация в сайта на събитието: http://invest2017.insmarket.eu. Местата са ограничени.

            За всеки гост е осигурен подарък-комплимент от организаторите, както и допълнителни изненади.